Θεραπειες με υαλουρονικό

Ιωάννης Καλούδης | Πλαστικός Χειρουργός Θεσσαλονίκη

Ενέσιμη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ

Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από την περιοχή που επιθυμούμε να βελτιώσουμε και ξεκινάει από τα 30 λεπτά
Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας πολυσακχαρίτης που παράγεται από τον οργανισμό μας και εξαιτίας της υψηλής συγγένειάς του με το νερό διατηρεί φρέσκια και σφριγηλή την επιδερμίδα μας. Με την πάροδο του χρόνου η παραγωγή του υαλουρονικού οξέος ελαττώνεται και σε συνδυασμό με την μείωση του λιπώδους ιστού σε περιοχές όπως το πρόσωπο έχουμε ως αποτέλεσμα τη χαλάρωση και την απώλεια όγκου.

Η ενέσιμη μορφή του προσδίδει όγκο και στήριξη στις περιοχές με χαλάρωση με ταυτόχρονη ενυδάτωση. Οι περιοχές που συνήθως παρεμβαίνουμε είναι οι βαθιές ρυτίδες του προσώπου όπως οι ρινοπαρειακές και οι γραμμές τύπου μαριονέτας, αλλά και τα ζυγωματικά, τα χείλη, οι υποβλεφαρικές πτυχές ή η περιοχή του πώγωνος.

Ενδείκνυται επίσης στη διαμόρφωση του περιγράμματος της κάτω γνάθου και της ρινός. Είναι ανώδυνη εξαιτίας του αναισθητικού που περιέχεται στο προϊόν και το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 1 έτος.

Ενημερωθείτε με μία συμβουλευτική επίσκεψη στο ιατρείο μας για το τι ταιριάζει σε εσάς καθώς και για το κόστος της θεραπείας.
Image

Χειρουργικές Επεμβάσεις

Μη Χειρουργικές Επεμβάσεις

Image

Επικοινωνία

Ι. Κούσκουρα 2 και Μητροπόλεως

+302311 827191

plasticsurgery@ikaloudis.gr

Image

Ι. Κούσκουρα 2 και Μητροπόλεως

+302311 827191

plasticsurgery@ikaloudis.gr

Image
Image