Μεταμόσχευση πλάσματος (PRP)

Ιωάννης Καλούδης | Πλαστικός Χειρουργός Θεσσαλονίκη

Θεραπεία με PRP

Image
Vampire Lift

Η μεσοθεραπεία με PRP (Platelet Rich Plasma) ή Vampire Lift είναι η τεχνική οπου μετά τη λήψη και την κατάλληλη επεξεργασία μιας μικρής ποσότητας αίματος του ασθενούς, απομονώνεται και ενίεται στις επιθυμητές περιοχές η ποσότητα του πλάσματος που περιέχει υψηλή συγκέντρωση αιμοπετάλιων και έχει διαχωριστεί από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Αυτά με τη σειρά τους απελευθερώνουν τους αυξητικούς παράγοντες που θα ενεργοποιήσουν τα επανορθωτικά κύτταρα που παράγει ο οργανισμός μας όπως ινοβλάστες, κολλαγόνο, ελαστίνη ενισχύοντας την αναγεννητική ικανότητα του σώματος και δίνοντας ένα πιο λαμπερό και σφριγηλό δέρμα.

Η θεραπεία διαρκεί 30 λεπτά και μπορεί να γίνει εκτός από το προσώπο, στην περιοχή του τραχήλου και του ντεκολτέ αλλά και σε κάθε περιοχή του σώματος που εμφανίζει σημάδια γήρανσης. Το αποτέλεσμα είναι άμεση λάμψη και θρέψη του δέρματος και ενισχύεται με την επανάληψη των θεραπειών. 

Ενημερωθείτε με μία συμβουλευτική επίσκεψη στο ιατρείο μας για το τι ταιριάζει σε εσάς καθώς και για το κόστος της θεραπείας.

Χειρουργικές Επεμβάσεις

Μη Χειρουργικές Επεμβάσεις

Image

Επικοινωνία

Ι. Κούσκουρα 2 και Μητροπόλεως

+302311 827191

plasticsurgery@ikaloudis.gr

Image

Ι. Κούσκουρα 2 και Μητροπόλεως

+302311 827191

plasticsurgery@ikaloudis.gr

Image
Image