Ενέσιμη θεραπεία με Sculptra

Ιωάννης Καλούδης | Πλαστικός Χειρουργός Θεσσαλονίκη

Ενέσιμη θεραπεία με βιοδιεγέρτες

Η ενέσιμη θεραπεία με βιοδιεγέρτες υπόσχεται να δώσει ένα φυσικό αποτέλεσμα πλήρωσης  όγκου, αναδόμησης και στήριξης του προσώπου. Περιέχει πολύ - L – γαλακτικό οξύ (PLLA), ένα βιοσυμβατό συνθετικό πολυμερές που αποτελεί τον πιο δυνατό ενεργοποιητή για την παραγωγή κολλαγόνου. Στην Ευρώπη εγκρίθηκε το 1999 και χρησιμοποιήθηκε σε άτομα με λιποατροφία εξαιτίας της γήρανσης ή κάποιας ασθένειας (ασθενείς με HIV).

Είναι ιδανικό για ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα που μπορεί να κρατήσει μέχρι πάνω από δύο χρόνια. Σε αντίθεση με τις ενέσιμες θεραπείες με υαλουρονικό το Sculptra δε δίνει άμεση εικόνα πλήρωσης περιοχών καθώς η ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου απαιτεί χρόνο και ο ασθενής ξεκινάει να βλέπει αλλαγή σταδιακά και μετά από κάποιες εβδομάδες . Με αυτή τη διαδικασία οι ρυτίδες του προσώπου γεμίζουν με πιο φυσικό τρόπο. Πέρα από το πρόσωπο, έχει ένδειξη στην αύξηση και ανόρθωση των γλουτών με πολύ καλά αποτελέσματα.

Το πολυγαλακτικό μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες, όπως η θεραπεία με αυτόλογο πλάσμα αίματος ενώ η διαδικασία γίνεται στο ιατρείο και διαρκεί μία ώρα με ελάχιστο πόνο. Ο αριθμός των συνεδριών για κάθε ασθενή ποικίλλει από μία έως τρεις ανάλογα το αποτέλεσμα που θέλουμε να επιτύχουμε. 

Ενημερωθείτε με μία συμβουλευτική επίσκεψη στο ιατρείο μας για το τι ταιριάζει σε εσάς καθώς και για το κόστος της θεραπείας.
Image

Χειρουργικές Επεμβάσεις

Μη Χειρουργικές Επεμβάσεις

Image

Επικοινωνία

Ι. Κούσκουρα 2 και Μητροπόλεως

+302311 827191

plasticsurgery@ikaloudis.gr

Image

Ι. Κούσκουρα 2 και Μητροπόλεως

+302311 827191

plasticsurgery@ikaloudis.gr

Image
Image