Ιωάννης Καλούδης

Πλαστικός Χειρουργός Θεσσαλονίκη

Image

Ιωάννης Καλούδης MD, MSc

Πλαστικος Χειρουργος | Θεσσαλονικη
Ο πλαστικός χειρουργός Ιωάννης Καλούδης σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. όπου και αποφοίτησε το 2008. Στο πλαίσιο της ειδικότητας της Πλαστικής Χειρουργικής εργάστηκε ως ειδικευόμενος Γενικής Χειρουργικής στο Αντικαρκινικό νοσοκομείο «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» και εν συνεχεία στα νοσοκομεία Gummersbach και Jülich της Γερμανίας την περίοδο 2011-2014 πάνω στη Γενική Χειρουργική και Τραυματιολογία.

Το 2014 μετέβη στο Sheffield της Μεγάλης Βρετανίας όπου εργάστηκε ως ειδικευόμενος Πλαστικής Χειρουργικής ενώ από το 2015 μέχρι το 2018 συνέχισε την εκπαίδευσή του στα μεγάλα κέντρα Επανορθωτικής και Πλαστικής Χειρουργικής του Λονδίνου, Great Ormond Street, St Thomas’ και Royal Free Hospitals όπου είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί μεταξύ άλλων και με έναν από τους κορυφαίους Πλαστικούς Χειρουργούς Prof. Jian Farhadi πάνω στην αποκατάσταση του μαστού. To 2018 επέστρεψε να ολοκληρώσει την ειδικότητά του στο Γ.Ν. «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» όπου έλαβε και τον τίτλο της Πλαστικής Χειρουργικής το 2020 ενώ συνέχισε να εργάζεται στο νοσοκομείο με το βαθμό του επικουρικού Επιμελητή Β’μέχρι τον Αύγουστο του 2021.

Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές πάνω στη Χειρουργική Oγκολογία, Αποκατάσταση και Αισθητική Xειρουργική του Mαστού από το Universitat Autonoma de Barcelona υπό των διεθνούς φήμης Πλαστικών Χειρουργών Prof. Jaume Masia και Prof. Moustapha Hamdi. Έλαβε και ολοκλήρωσε την υποτροφία πάνω στη Μικροχειρουργική από την Ελληνική Μικροχειρουργική Εταιρεία το 2019. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του Γ.Ν. «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ»  και Επιστημονικά Υπεύθυνος της K-Hair Clinic στη Θεσσαλονίκη που εξειδικεύεται στη μεταμόσχευση μαλλιών. Επισκέπτεται τακτικά το Ιατρικό Κέντρο Πτολεμαΐδος για να καλύπτει τις ανάγκες των ασθενών της Δυτικής Μακεδονίας. 

Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε Ελληνικά και διεθνή συνέδρια Πλαστικής Χειρουργικής ενώ έχει παρακολουθήσει σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων αυτού του αντικειμένου.

Ο χώρος

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Αρχιτεκτονική Σύνθεση: Βαλαβανίδης Μιχάλης
Επιμέλεια φωτογράφισης: Μιχαηλίδου Αφροδίτη

Χειρουργικές Επεμβάσεις

Μη Χειρουργικές Επεμβάσεις

Image

Επικοινωνία

Ι. Κούσκουρα 2 και Μητροπόλεως

+302311 827191

plasticsurgery@ikaloudis.gr

Image

Ι. Κούσκουρα 2 και Μητροπόλεως

+302311 827191

plasticsurgery@ikaloudis.gr

Image
Image