Αποτρίχωση Soprano Laser

Η αποτρίχωση με laser είναι μια ιδιαίτερα διαδεδομένη θεραπεία εδώ και αρκετά χρόνια. Η τεχνολογία των lasers μας βοηθάει να επιλέγουμε σε ποιο μήκος κύματος θέλουμε να δουλέψουμε και ποιον ιστό να καταστρέψουμε. Ως αποτέλεσμα μπορούμε να στοχεύσουμε μόνο το μαύρο χρώμα της μελανίνης της τρίχας (τεχνολογία Αλεξανδρίτη) ή και το κόκκινο χρώμα του αίματος που τρέφει το θύλακα της τρίχας (Διοδική τεχνολογία).

Συνεπώς απαιτείται μεγάλη προσοχή όταν δουλεύουμε σε μαυρισμένες από τον ήλιο περιοχές του δέρματος καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος πρόκλησης εγκαύματος. Είναι γνωστό επίσης ότι ο κύκλος της τρίχας έχει τρεις φάσεις ανάπτυξης. Δε βρίσκονται όμως όλες οι τρίχες του σώματος στην ίδια φάση και γι αυτό το λόγο χρειάζεται ένας κύκλος συνεδριών ο αριθμός των οποίων προσαρμόζεται ανάλογα την περιοχή που επιθυμούμε να δουλέψουμε.
Image

Soprano ICE

Image
Το Soprano ICE προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό υψηλής ταχύτητας θεραπείας ( up to 3 Hz -3παλμούς/δευτερόλεπτο), μεγάλου spot size και υψηλής πυκνότητας ενέργειας (up to 120 J/cm2). Με ταχύτητα επανάληψης έως και 10 Hz και με πυκνότητα ενέργειας έως και 20J/cm2, το SOPRANO ICE, με τη νέα τεχνική SHR (Super Hair Removal), παρέχει γρήγορη, άνετη και αποτελεσματική θεραπεία. Η τεχνολογία εξ’ επαφής IceTM Cold Sapphire, μειώνει τον κίνδυνο εγκαύματος και κάνει τη θεραπεία ακόμη πιο ανώδυνη. Είναι το μοναδικό σύστημα εγκεκριμένο από το FDA ακόμα και για μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα.
Image

Ι. Κούσκουρα 2 και Μητροπόλεως

+302311 827191

plasticsurgery@ikaloudis.gr

Image
Image